Přeskočit navigaci

Nacházíte se zde: Úvod » Informace » Články » Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

15. 5. 2013
Dům a zahrada z přírodních materiálů, sen každého milovníka přírody. Pojďme se společně podívat do světa pískovce, co všchno lze vytvořit z tohoto nadčasového materiálu.
Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

PŘÍRODNÍ PÍSKOVEC

PRO VÁŠ DŮM I ZAHRADU

 

Kdo by si nepřál mít ve svém domově kus pravé přírody? Chtěli byste mít originální interiér s přírodním pískovcem nebo zahradu s jedinečným typem pískovcového kamene? Firma Jiří Sršeň – Tekam Vám nabízí přírodní glaukonitický pískovec nazelenalé barvy. V současné době těžíme pískovec s širokou barevnou škálou od modrozelené až po světle zelenou, probarvenou rezavými oxidy železa.

 

Pro Váš dům i zahradu Vám můžeme nabídnout pískovcové prvky, které dokonale dotvoří jedinečnost Vašeho obydlí:

Pískovcový obklad - obklady z pískovce vyrábíme dle přání zákazníka – rozměr i povrchovou úpravu. U formátovaného obkladu lze povrchovou úpravu provést v hladkém, pemrlovaném nebo štípaném provedení.

Pískovcové štípané zdivo - konečný vzhled zdiva je dán volbou zákazníka - řádkové  se spárou nebo beze spár, skládané jen bez spáry. Zdivo vyrábíme v rozměrech o výškách 5, 10, 15, 20 cm  a síle cca 8 – 10 cm.

Pískovcová dlažba – naše firma vyrábí pískovcovou dlažbu formátovanou o rozměru dle přání zákazníka, štípané kostky 20x10 cm, dlažbu z DIA desek, anglickou dlažbu z odřezů a nášlapné kameny.

      

      

  

Z přírodního pískovce Vám dále můžeme nabídnout parapety a ostění, komíny a komínové hlavy, schody, ploty, vnitřní i venkovní krby a prvky zahradní architektury – lepené květináče, hrubá květinová korýtka a pítka, sošky, pískovcové solitery, rygolový kámen, kopákový kámen na zídky, placičky a štěpky.

Pokud se Vám náš kámen líbí a máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat – rádi Vám poradíme s výběrem nebo zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Kontakt:

 

Jiří Sršeň – Tekam

Záměl 9

517 43 Potštejn

 

Tel.: 494 546 426, 604 982 470

E-mail: tekam@tekam.cz

 

www.tekam.cz


Zpět na přehled

Poptávkový formulář



Sečtěte a zaokrouhlete (38.5 + 18.2) *

* Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Vlastnosti pískovce

Možnosti dopravy

možnosti dopravyV rámci manipulace materiálu nabízíme možnost dopravy a složení pískovcových výrobků. Více